Ljubav ili požuda: Što tvoj tip stvarno osjeća?

LJUBAV i požuda su dva vrlo slična osjećaja, a ponekad ni sami ne znamo što osjećamo. S vremenom se stvari kristaliziraju, a ako nisi sigurna jesi li stvarno njegova velika ljubav ili samo seksi igračka koju voli iskorištavati, saznaj kako uočiti razliku.

Vrijeme koje provodite skupa

Muškarac koji te voli učinit će sve da bude s tobom, a iako možda neće s tobom provesti svaki slobodan trenutak, potruditi će se da te vidi jer mu nedostaješ. Tip koji te samo iskorištava radi seksa će, s druge strane, samo reagirati kada ti zoveš njega, a svako će planiranje ostaviti tebi, jer smatra da se ti trebaš potruditi ako već želiš biti s njim.

Kada i zašto ti se javlja

Tip koji te voli će te nazvati tijekom dana samo da vidi kako si, da ti čuje glas i da komunicirate. Požudan tip će ti se javljati kada njemu to odgovara, a nikada neće biti previše nepotrebnih razgovora: on će te nazvati s vremenom i mjestom na kojem ćete se naći, i to ne zato da biste popričali o tome kako vam je prošao dan.

Njegov interes

Muškarac kojem je stalo htjeti će znati više o tebi i stvarima koje voliš, kao i o onima koje ti smetaju, dok će pohotni tip izbaciti sve nepotrebne detalje iz razgovora i koncentrirati se na najkraći mogući put do seksa.

Vrijeme nakon seksa

Tip kojemu je stalo do tebe nakon seksa će te tretirati kao i prije njega, a maženje i zajedničko spavanje neće mu predstaviti nikakav problem. Tip kojem nije stalo će, s druge strane, promijeniti raspoloženje čim završi sa tobom, a često će postati nezainteresiran za razgovor ili bilo kakvu komunikaciju, što može još dodatno uljepšati zijevanjem i signaliziranjem da je vrijeme za odlazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.