Maja Šuput na Instagramu poklanja svoje haljine: "Nadam se da će vas razveseliti"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput odlučila je pokušati razveseliti svoje sljedbenike na Instagramu u ovim teškim vremenima poklanjanjem svojih haljina.

"Ok, dosta mi je crnjaka. Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan GIVEAWAY-a. Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu, pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima. Danas vam poklanjam haljinu koju sam prošlog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiški. Prilažem par slika i videa da vidite dali vam odgovara. Nadam se da će vas razveseliti", napisala je u opisu galerije slika u kojoj je pokazala zelenu šljokičasti haljinu bez naramenica koju, kako je otkrila, potpisuje njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Ako je želite osvojiti, ostavite komentar ispod njezine fotke na Instagramu, dok detalje oko odabira dobitnika nije otkrila.

Baš kao i Maja, jedan slavni dizajner odlučio je mladenkama kojim je svadba odgođena zbog koronavirusa pokloniti vjenčanice, a više  tome možete doznati OVDJE.