Maja Šuput nosi genijalni kombinezon uz koji vam ne trebaju modni dodaci

Foto: Instagram

KOMBINEZONI su posljednjih godina toliko popularni da su gotovo zamijenili haljine. No to ni ne čudi kada znate da su istovremeno udobni i trendi, ali i odvažni te ženstveni.

Ove sezone pojavili su se i kombinezoni koji podsjećaju na radnička ili pilotska odijela. Riječ je o "utility" kombinezonima koje mnogi smatraju neuglednima i nimalo ženstvenima, a unatoč tome što se oko njih lome koplja, nije im odoljela ni Jelena Veljača. Osim tog "neuglednog" hita, dame i dalje obožavaju zavodljive modele poput crnog, uskog kombinezona s dubokim dekolteom kakav nosi i Halle Berry, a ako pitate Eciju Ivušić, ni to nije dovoljno odvažno pa ona najradije nosi oskudne, kratke kombinezone.

Štoviše, ovaj modni komad je postao toliko popularan da ga čak i mladenke sve češće odijevaju umjesto vjenčanica.

Pa bilo je samo pitanje trenutka kada će ljubiteljica mode, Maja Šuput, pronaći idealan model za sebe. I taj trenutak je stigao.

Domaća pjevačica trenutno uživa u romantičnom odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a na Instagramu se pohvalila pravim ljetnim outfitom. Odjenula je šareni prugasti kombinezon s tankim naramenicama koji je toliko efektan da vam uz njega nisu potrebni modni dodaci. 

Zato ih je i Maja ovog puta odbacila, te je svoj look upotpunila samo neizbježnim sunčanim naočalama. Čista petica!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.