Maja Šuput oduševila fanove neobičnom bojom kose

Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput nije jedna od onih žena koje godinama izgledaju isto, dapače, sklona je učestalim promjenama izgleda i ne boji se eksperimentirati s novim trendovima.

Zbog toga je njezini obožavatelji jako cijene i vesele se svakom njenom novom looku, a posljednji ih je posebno oduševio. Maja je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima očaravajuću tirkizno plavu kosu s nešto tamnijim korijenom i jednako prekrasan make-up te je u vrlo kratkom roku skupila nekoliko tisuća lajkova i hrpu komplimenata.

"Predivna", "Kosa ti je brutalna", "Baš si lijepa", samo su neki od komentara Majinih oduševljenih obožavatelja, iako ih je većina svjesna da se radi o samo još jednoj periki. Pjevačica je kosu uskladila sa šminkom, odnosno tirkiznim sjenilom koje je skrenulo dodatnu pozornost na njene plave oči i pokazalo se kao iznimno laskav odabir.

No Maja nije stala samo na odvažnoj frizuri i make-upu, već je svemu dodala još i upečatljivu beretku od sjajnog vinila, a iako nije pokazala cijeli outfit, dizajnerski logo i slojevi tila koji proviruju pri dnu fotke odaju da nikako nije riječ o nečem običnom ili dosadnom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.