Marijana Hero izbacila kampanju za kolekciju "Mansión de Flores"

Foto: Karmen Poznić

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja novu  kolekciju odjeće "Mansión de Flores" za ljeto 16/17.

Inspiraciju za kolekciju "Mansión de Flores" riječka dizajnerica Marijana Hero pronašla je u romantičnom ljetnikovcu u cvijeću u blizini mora.



Stil koji predstavlja ženstvenom novom kolekcijom dizajnerica opisuje kao spoj glamuroznog s biker/punk/rock estetikom.



Tako su i nastale kombinacije u kojima se naleze glamurozne suknje spojene s običnim t-shirtom vezanim u čvor...



Posebna pažnja posvećena je materijalima, među kojima se ističe ručno isprepleteni tweed s vunom, te detaljima, također često ručno rađenim: faux gemstones našiveni su na ručno rađene kožne biker jakne s patchworkom i zakovicama, a ručno šivane traperice boyfriend kroja imaju jedinstven kolaž-patchwork i zakovice. Patchwork nalazimo i na modernim bomber jaknicama, a od trapera su i biker jakne sa zakovicama i patchworkom te haljine i suknje.



Digitalni i ručno oslikan print s ilustracijama svjetskih metropola postao je već prepoznatljiv motiv brenda Hero4Heroes, a nalazimo ga i u kolekciji Mansión de Flores. Ove godine predstavljeni su Pariz, Barcelona i London, a uz ilustracije tu su i mali savjeti koji će pomoći u razgledavanju tih gradova.

"Vesele i otkačene kreacije pršte bojama i ukrašene su pomno izrađenim detaljima. Svaka kreacija je unikatna i priča nedovršenu priču koju svojom osobnošću i stavom završava žena koja je nosi.Hero4Hero stvara modu za heroine - curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake –odvažne žene, koje sivilo hrabro mijenjaju bojama i tako izražavaju svoju snažnu osobnost.", kažu glasnogovornici ove dizajnerice.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.