Meghan Markle: Još jedan izlazak u kaputu od 16 tisuća kuna

Foto: Getty

POMNO je izabrala uzorak koji se tradicionalno veže za zemlju koju je posjetila.

Bivša američka glumica Meghan Markle uskoro će i službeno postati članica kraljevske obitelji, a iako je bilo onih koji su sumnjali u to da će se dobro snaći u novoj ulozi, zvijezda serije "Suits" već ih je uvjerila da griješe.
 
 
Meghan sve odrađuje prema protokolu, javnost ju obožava, a ne smijemo zanemariti ni besprijekorni stil koji njeguje, iako u svaku kombinaciju doda malo "sebe", zbog čega ju još više volimo.
 
 
Za nedavnog posjeta Škotskoj, bivša glumica još je jednom oduševila, a za tu priliku zasjala je u raskošnom plavo-zelenom kaputu tartan uzorka koji je karakterističan za spomenutu zemlju te pogađate - izazvala oduševljenje.
 
 
Radi se o komadu poznate modne kuće Burberry, a cijena mu je nešto veća od 16 tisuća kuna, no kada je u pitanju kraljevska obitelj, ništa nije preskupo.
 
 
Meghan je i ponovno uskočila u hlače, a one su ovoga puta bile nešto širih nogavica, dok je torbicu brenda Strathberry uskladila s bojom kaputa.
 
 
No ono što je još više privuklo pažnju javnosti jest činjenica kako su ona i Harry ponovno bili toliko slatki da im jednostavno ne možemo odoljeti. Čini se kako je njima Valentinovo baš svaki dan.