Meghan Markle udat će se za princa Harryja u vjenčanici od 840 tisuća kuna

Foto: Splash

MJESECIMA se nagađalo tko bi mogao dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle za vjenčanje s britanskim princom Harryjem. 
 
Prvo se šuškalo da će, baš kao i njena buduća šogorica Kate Middleton, odabrati haljinu modne kuće Alexander McQueen jer je najbolje kotirala na britanskim kladionicama. Zatim se spominjala i popularna dizajnerica vjenčanica Vera Wang, no sada više nema sumnje da će se Meghan udati u haljini londonskog brenda Ralph & Russo, kako je za Daily Mail potvrdilo nekoliko pouzdanih izvora. 
 
 
Iako će mladenka vjenčanicu pokazati tek 19. svibnja, kad je njen otac bude pratio do oltara u crkvi svetog Jurja u dvorcu Windsor, već je poznato i da će biti izrađena ručno te da će stajati 100 tisuća funti, što je oko 840 tisuća kuna, a troškove će pokriti kraljevska obitelj, piše britanski tabloid.
 
"Možda zvuči preskupo, ali u izradu ove haljine uloženo je stotine sati ručnog rada, a ovo je i vjenčanje godine", rekao je izvor za Daily Mail.
 
 
Meghan je i na službenom fotografijama zaruka s princom Harryjem nosila Ralph & Russo crnu haljinu s prozirnim gornjim dijelom koji ima izvezeno zlatno lišće i raskošnom krinolinom s volanima od tila, koja je koštala oko pola milijuna kuna.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.