Melania Trump u London otputovala u haljini s motivima grada od 22 tisuće kuna

Foto: Getty Images

PRVA dama SAD-a, Melania Trump, za putovanje u trodnevni državni posjet svojeg supruga Velikoj Britaniji odabrala je prikladnu opravu, Guccijevu haljinu-košulju s motivima Londona.

Na internetskim stranicama luksuznoga modnog web shopa Farfetch stoji da je cijena haljine 2650 funta, što je malo više od 22 tisuće kuna. Među motivima koji krase haljinu su Big Ben, Houses of Parliament i kultni londonski double-decker, odnosno crveni autobus na kat. 

"Izrađena od čiste mekane svile i s kontrastnim narančastim i zelenim detaljima, ova košulja-haljina ukrašena je eklektičnim printom koji slavi britansku metropolu", piše na internetskoj stranici Farfetcha. Struk je istaknula zelenim remenom od zmijske kože te čitav styling upotpunila salonkama nude nijanse. 

U toj je haljini odletjela za London, a sletjela je u posve drugoj opravi kojom je odala počast nadolazećoj proslavi 75. obljetnice Dana D.

Nosila je Burberry bluzu s printom ordena od 650 funti, odnosno oko 5 i pol tisuća kuna, koju je iskombinirala s modrim kompletom sakoa i pencil suknje te crnim salonkama s prepoznatljivim crvenim potplatom Christiana Louboutina.