Miley Cyrus dan nakon Grammyja zablistala u ljepšoj haljini od svih na dodjeli

Foto: EPA-EFE

PJEVAČICA Miley Cyrus bila je jedna od rijetkih koja na dodjeli prestižnih glazbenih nagrada Grammy u nedjelju navečer nije nosila haljinu.

No svejedno nas je oduševila u elegantnom crnom odijelu te je dospjela na našu listu najbolje odjevnih dama na dodjeli.

Miley je na Grammyje došla u pratnji roditelja jer je njen suprug Liam Hemsworth bolestan, a bez njega se pojavila i na premijeri njegovog novog filma Isn't It Romantic, dan nakon dodjele glazbenih nagrada, i to u haljini kojom je očarala sve prisutne.

Da je ovu haljinu obukla u nedjelju navečer zasjenila bi sve druge slavne dame na dodjeli Grammyja! Poluprozirnu crvenu haljinu s volanima i raskošnim plaštom potpisuje modna kuća Valentino, a Miley je u njoj potvrdila da zbilja nema laskavije boje od ove. Usto je i na usne nanijela ruž u crvenoj boji koji joj je osigurao dodatnu dozu glamura i naglasio njenu prirodnu ljepotu jer je ostatak make-upa svela na minimum.

Uz glamuroznu haljinu, pjevačica je svezala zalizani, visoki konjski rep i dokazala da je i ova frizura dostojna crvenog tepiha. Miley je fotke s premijere podijelila i na svom Instagramu te je u opisu svom suprugu poželjela brz oporavak i poručila mu da sa saksofonom izgleda još više seksi.

A i mi se moramo složiti s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.