Miley Cyrus novom frizurom mnoge podsjetila na popularnog Tiger Kinga

Foto: Instagram, Twitter

AKO ste aktivni na barem jednoj društvenoj mreži, nikako vam nisu mogle promaknuti mnogobrojne reakcije na Netflixov dokumentarac Tiger King, koji je postao izolacijski hit.

Glavna zvijezda dokumentarca je ekscentrični "kralj tigrova" Joe Exotic, vlasnik privatnog zoološkog vrta s tigrovima koji je, uz sve ostalo, izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama i zbog svoje frizure, odnosno izblajhane fudbalerke s kratkim šiškama.

A jako sličnu frizuru sada je napravila i Miley Cyrus te su mnogi njezini fanovi, s obzirom na popularnost dokumentarca, uvjereni da ju je za novi look inspirirao upravo Tiger King.

Pjevačica je napravila jednu tipičnu beauty pogrešku te je u izolaciji odlučila sama skratiti šiške i odrezala ih je prekratko, dok je fudbalerku već imala neko vrijeme. Novu frizuru predstavila je u svojem posljednjem javljanju uživo na Instagramu, a u kratkom roku društvene mreže su preplavile usporedne fotke Miley i gospodina Exotica.

Vidite li i vi sličnost? U svakom slučaju, ovo je sjajno upozorenje za sve među vama koje razmišljaju o samostalnom šišanju šiški, a ako vas ni ovo nije odvratilo od te ideje, OVDJE doznajte kako ćete to napraviti puno uspješnije od Miley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.