Miley Cyrus se službeno više tako ne zove

Foto: WENN, Instagram

PJEVAČICA Miley Cyrus se pred kraj prošle godine u tajnosti udala za svojeg dugogodišnjeg dečka, glumca Liama Hemswortha.

Par se vjenčao u dnevnom boravku svoje kuće u Nashvilleu, u krugu obitelji i najbližih prijatelja, no nisu dugo uspjeli od javnosti sakriti da su u braku jer je netko od uzvanika na Instagramu objavio fotke s vjenčanja.

Od tada su se samo jednom zajedno pojavili u javnosti i to na gala večeri G'Day USA u Los Angelesu prije desetak dana, gdje je Liam javno hvalio svoju suprugu. A sada je ponovo dobio priliku govoriti lijepe stvari o njoj u talk showu Live with Kelly and Ryan u kojem je otkrio i jedan dosad nepoznat detalj o njihovom braku.

Naime, čim je Liam ušetao u studio voditeljica Kelly Rippa je prokomentirala: "Čula sam da si se oženio... za jednu od mojih omiljenih osoba - Miley Cyrus", a glumac je sve iznenadio svojim odgovorom.

"Sada se zapravo tove Miley Ray Hemsworth", odao je Liam te je također otkrio da je i on sam bio iznenađen tom njenom odlukom.

"To je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila. Nisam tražio da uzme moje prezime no ona je odlučila da to želi", ispričao je glumac no dodao je kako će Miley i dalje nastupati pod prezimenom Cyrus.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.