Mišerić se skockala za glasanje pa posvađala pratitelje: "Maškare su u veljači"

ZGODNOJ radijskoj voditeljici Ivani Mišerić nikada nije nedostajalo modne odvažnosti. Ne mari previše za dress codeove pa je tako krajem godine na posao hrabro odjenula prozirnu majicu, a dokazala je i da čak ni tijekom zimskih mjeseci ne odustaje od oskudnih komada.

Osim toga, vješto koketira s različitim modnim stilovima te se iz stajliš buntovnice u jednom potezu lako transformira u pravu modernu princezu. No čak i kada sama nije zadovoljna svojim outfitom, njezini obožavatelji uvijek su je spremni počastiti komplimentima.

Ipak, ovog puta je uspjela posvađati pratitelje na društvenim mrežama.

Nedjelja je i u njenom slučaju bila rezervirana za obavljanje građanske dužnosti, odlazak na glasanje, a Mišerić je tu priliku iskoristila za još jedan modni iskorak. 

"Sredila se za glasanje. Bunda. Štikla. Torba. 'Očale. Sve moderno. Sve po ps-u", pohvalila se voditeljica u opisu fotografije na kojoj pozira u popularnom teddyju, kaputu koji poznate Hrvatice obožavaju, a klasičarke ga ne mogu smisliti.

Uskladila ga je uz plavu midi haljinu s čipkastim detaljima te upečatljive čizme koje su ukrale svu pažnju. Srebrni model s visokom potpeticom u trenu podiže svaku kombinaciju, a odličan su odabir i ako s posla žurite u večernji izlazak. 

Unatoč tome što je ona bila zadovoljna svojim stajlingom, obožavatelji ovog puta nisu bili jednoglasni. 

"Brutalan ti je taj kaput", pohvalila je njezin odabir Andrea Andrassy dok su drugi zaključili da se Ivana sredila "kao za modnu reviju" te da bi bez problema mogla krasiti naslovnicu Voguea.

No nije nedostajalo ni kritika.

"Jedino si zgodna ti", poručila joj je jedna pratiteljica te dodala kako su "maškare u veljači".

"Nije bilo još što u ormaru za nabacit' na sebe?" zapitali su drugi.

Kako god, čini se da je još jednom potvrdila onu dobru staru da se o ukusima ne raspravlja...

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.