Modna inspiracija dana: Plisirana mint suknja Victorije Beckham

Foto: Getty
 
ZGODNA dizajnerica vječna je modna inspiracija.
 
Supruga jednog od najpoželjnijih frajera današnjice, majka četvero djece, bivša pjevačica te uspješna dizajnerica... Sve je to Victoria Beckham, koju su poslovne obaveze ovih dana odvele u New York.
 
 
Tamo se održava jedan od najprestižnijih Fashion Week-ova, na kojem je prije nekoliko dana i Victoria predstavila svoju kolekciju, iako je ona ostala u sjeni jako mršavih manekenki, koje su šetale pistom pa se morala suočiti s brojnim kritikama kako ponovno promovira anoreksiju.
 
No, čini se kako Victoriju kritike nisu previše pogodile, jer i dalje radi punom parom te promovira svoj rad u gradu koji nikad ne spava.
 
 
A za jedan od brojnih poslovnih evenata, koje je odradila tamo, koji je vezan za njezinu make-up kolekciju za brand Estee Lauder, supruga Davida Beckhama, izabrala je bijelu, klasičnu košulju, plisiranu mint suknju, koja će biti jedan od "it" komada ove jeseni te elegantne crne sandale na visoku petu te tako još jednom oduševila modnim odabirom.
 
 
Prekrasna suknja djelo je njezinih ruku, a mogla se vidjeti u njezinoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine, a kombinacijom savršenom za poslovni sastanak ili kavu s prijateljicama, Victoria je još jednom svima očitala modnu lekciju te tako postala naša inspiracija dana.
 
 
Kako vam se sviđa kombinacija?
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.