Modni komad koji je posvađao žene: Trebaju li ga muškarci nositi?

Foto: Instagram, H&M

NAMA je sexy, no čini se kako tako ne misle baš sve pripadnice ljepšeg spola.
 
Kada bismo pripadnike jačeg spola pitale koji im je najodbojniji odjevni komad na ženama, prvi koji nam pada na pamet svakako su Ugg čizmice, koje neke žene obožavaju.
 
 
Ne kažemo da tako misle svi, no većina bi se složila s ovom tvrdnjom. U obrnutom slučaju, jedan je muški odjevni predmet nedavno pokrenuo veliku raspravu među ženama na društvenim mrežama, koje se ne mogu složiti koliko im on je, odnosno nije sexy.
 
 
Radi se o trenirkama, koje su baš poput spomenutih čizmica, udobne, no nisu toliko privlačne kao npr. neki drugi komadi.
 
 
Posebno se raspravlja o sivim trenirkama, koje muškarci nekako posebno vole, a tim Index Rougea svakako spada u kategoriju žena koje misle da dečki u njima mogu izgledati itekako dobro.
 
 
Na Instagramu je čak prošle godine otvoren i profil, s fotografijama dečkiju samo u sivim trenirkama, kao predmetom ženske žudnje.
 
 
One žene, koje spadaju u drugu kategoriju, smatraju kako trenirke nisu nimalo privlačne na muškarcima, jer su preobične, a posebno su im odbojne u situacijama kada doista nije primjereno da ih nose.
 
 
Kojoj vi skupini pripadate?
 
 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.