Možda ga još imate kod kuće: J.Lo u modu vraća veliki trend iz 90-ih

Foto: X17Online, Getty

KADA pomislimo na ove naušnice, nekako se uvijek sjetimo J.Lo.
 
Božićne i novogodišnje praznike, 47-godišnja glumica i pjevačica Jennifer Lopez provela je u društvu obitelji i prijatelja, ali i novopečenog dečka Drakea, s kojim je i dočekala 2017. godinu u Las Vegasu.
 
 
Nekoliko dana prije, latino zavodnica snimljena je na ulazu u jedan restoran, gdje se zabavljala s društvom, u vrlo zanimljivoj kombinaciji: prugastim hlačama visokog struka, običnoj bijeloj majici i oversized vesti te vrtoglavo visokim štiklama, a look je upotpunila fluorescentno žutom Hermes torbom.
 
 
Svoju kosu Jennifer je zavezala u punđu pa su tako još više bile vidljive zvijezde cijelog outfita, a radi se o naušnicama, u obliku masivnih krugova, koje smo nosile i mi u mlađim danima.
 
Radi se o nekad ultra popularnim "hoop" naušnicama, koje Jennifer obožava već godinama, a posebno su joj dragi ovo gigantski modeli, koje neke žene ne bi imale hrabrosti staviti na sebe.
 
 
No, lijepa Jennifer nema nimalo problema s tim, a moramo priznati kako ne možemo zamisliti nikoga da ih nosi bolje.
 

Tako nas je Jenny podsjetila na dobra stara vremena, a tko zna, možda i ovaj trend iz 90-ih ponovno nađe svoje mjesto pod modnim suncem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.