Može li Kim Kardashian u modu vratiti ovaj neženstveni trend?

Foto: Rex

MODNI odabiri Kim Kardashian West često znače i početak nekog trenda.

Reality zvijezda do sada je vlastoručno u modu vratila brojne kontroverzne trendove, a čini se da je sada red došao na još jedan, koji se na prvu možda neće svidjeti mnogima, no vjerujemo da će svejedno biti hit. Kim je za šetnju New Yorkom s Kendall Jenner odjenula par kratkih hlača do koljena u vojničkom printu i pokrenula rasprave na internetu.



Voljele ga vi ili ne, povratak ovog uzorka je, izgleda, neizbježan. Neizbježan je povratak čak i dječačkih, odrezanih hlača koje također nisu baš svima po ukusu.



Globalni modni pretraživač Lyst otkrio je da je u proteklih šest mjeseci potražnja za hlačama vojničkog uzorka porasla za gotovo 30 posto. Naravno, očekujemo da će nakon Kim interes još brže porasti, ako ne za ovakve hlače, onda sigurno za print. A ona nije jedina koja je u posljednje vrijeme viđena u vojničkom izdanju.

Bella Hadid nedavno je prošetala u kombinezonu kamuflažnog uzorka, dok je njezina sestra Gigi trendu pristupila na malo suptilniji način - u bijeloj majici s vojničkim otiskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.