Možete li vjerovati da je na ovim slikama ista osoba?

Foto: Getty

KRAJEM kolovoza holivudska slatkica šokirala je drastičnom promjenom izgleda.

Radi se o glumici Kate Hudson koja je najpoznatija po ulogama u romantičnim holivudskim komedijama pa ne čudi što je se naziva "slatkicom".
 
 
Krajem kolovoza svijet su preplavile slike Kate s gotovo obrijanom glavom no nije se radilo o nekom hiru, već o pripremi za novu filmsku ulogu u filmu "Sister", čiji je scenarij napisala planetarno popularna pjevačica Sia.
 
 
Kate je baš uvijek rado viđen gost raznih crvenih tepiha, a jučer se pojavila na jednoj gala večeri u sexy, crvenoj haljini na jedno rame no ponovno nam je trebalo nekoliko trenutaka da shvatimo da se radi o spomenutoj glumici.
 
 
Na isti datum prošle godine te na istom eventu, Kate je izgledala potpuno drugačije, u što se možete uvjeriti na slikama pa možemo reći kako je ovo svakako jedna od najvećih holivudskih transformacija za neku ulogu, iako je u pitanju samo promjena frizure.
 
 
 
S obzirom na to da će biti potrebno određeno vrijeme da joj kosa ponovno naraste, mi smo se prisjetili nekoliko njezinih glamuroznih izdanja s crvenih tepiha kada se još mogla pohvaliti prekrasnim i dugim plavim uvojcima po kojima je bila itekako poznata.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.