Nabolje odjevena slavna dama godine u jednom danu prošetala u tri sjajna izdanja

Foto: Broad Image

ČASOPIS People ove je godine prvi put na vrh svoje liste najbolje odjevenih zvijezda godine smjestio jedan par.

Radi se o glumici Priyanki Chopri i pjevaču Nicku Jonasu koji su ove godine pobijedili u konkurenciji glumca Billyja Portera, tenisačice Serene Williams te Jennifer Lopez, Lady Gage i Celine Dion. A prekrasna Indijka sada je obranila tu laskavu titulu u samo jednom danu.

Glumica trenutno u New Yorku promovira svoj novi film "The Sky Is Pink" te u danu odrađuje po nekoliko intervjua i na svaki dolazi drugačije odjevena. Tako je jučer snimljena u čak tri različita izdanja od kojih je svako sljedeće bolje od prethodnog.

Prvo je prošetala u bijeloj svilenoj haljini cvjetnog uzorka s lepršavim rukavima i izrezom na dekolteu koju je iskombinirala s ružičastim natikačama s visokom petom i svjetlucavim remenom te sa sunčanim naočalama s pravokutnim staklima.

Zatim se presvukla u jednobojno baršunasto izdanje.

Iskombinirala je svijetloplavu dolčevitu, plisiranu suknju i torbicu jednake nijanse te je jednobojan stajling razbila salonkama zmijskog uzorka i zlatnim ručkama na torbi. Stajling je i opet upotpunila sunčanim naočalama, ali je ovoga puta odabrala model ovalnog oblika s debelim bijelim okvirima. 

Naposljetku je raspustila kosu i uskočila u još jedan jednobojni outfit.

Iskombinirala je dolčevitu, suknju i salonke u različitim nijansama ružičaste, a odabrala je i ružičasti ruž za usne te je jedino njezina pletena torbica bila druge boje i sjajno se uklopila u ovo preslatko izdanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.