Nagrađujemo curu koja zna napraviti najbolji "smokey eyes" look!

NAJPOPULARNIJI make up za večernje izlaske svakako je "smokey eyes" look, koji je efektan i jednostavan za napraviti, no ipak puno cura uspjeva pogrešno nanjeti šminku i izgledati poput tužnog rakuna umjesto seksi zavodnice.

Index Rouge i Make Up Factory nagradit će curu koja nam pošalje fotku s najboljim "smokey eyes" lookom na zid naše Facebook stranice! Pobjednicu će odabrati stručnjaci iz "Make Up Factory" -a, a rezultate ćemo objaviti u nedjelju, 30.10.2011, točno u podne. Najbolje našminkanu curu nagradit ćemo dragocjenim paketićem "Make Up Factory" šminke u kojem se nalazi sve što joj treba za savršen "zadimljeni pogled". Prije no što krenete u akciju, podijelit ćemo s vama nekoliko najboljih savjeta za "smokey eyes" tehniku.

1. Slobodno se odmakni od klasičnog crnog "smokey eyesa" i obrati pažnju na boje koje odgovaraju tvom licu. To mogu biti smeđe, ljubičaste, tamnoplave ili tamnozelene nijanse, a možeš ih kombinirati s klasičnim crnim tušem ili olovkom za oči.

2. Kako bi izbjegla umoran izgled, u sam kut oka obavezno nanesi malo bijelog ili bež sjenila.

3. Ako si se odlučila za ovakav intenzivan make up, tvoje obrve moraju biti - besprijekorne!

4. Posebnu pažnju obrati na prikrivanje podočnjaka. Nanositi tamno sjenilo na oči sa izraženim podočnjacima zaista nema smisla.

5. Novi trend je kombiniranje mat sjenila sa svjetlucavim teksturama, pa se i ti možeš poigrati sa šljokicama koje će ti dati blistav pogled poput Adriane Lime.

Svoje slike na kojima imate "smokey eyes" look zalijepite na zid naše Facebook stranice, a rezultate ćemo objaviti u nedjelju, 30.10.2011, točno u podne. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.