Najava hit knjige: Želite li biti uspješni u životu, budite se u 5 ujutro

NA što prvo pomislite kada vam netko kaže da se budi u ranu zoru? Teško da ćete osjetili zavist jer sna u današnje vrijeme nikada nije dovoljno. No što ako se stvari izvrnu naglavce te je upravo buđenje u 5 ujutro recept za pravi uspjeh?

Poznati svjetski govornik, savjetnik i autor bestselera Robin Sharma u svojoj novoj knjizi "Budni u 5" ("The 5 AM Club") pruža čitateljima recept za dugotrajni uspjeh koji uključuje dobro zdravlje, puno energije te visoku razinu kreativnosti i produktivnosti.

Sharma nije naivac, naravno, te zna kako ćete reagirati kada vam kaže da se trebate buditi u praskozorje. Pa ionako se jedva naspavam uz sve silne obveze i sadržaje koje mogu konzumirati samo do kasno u noć! Upravo stoga Sharma kreće polako i sve jako dobro objasni tako da nema zabune o čemu se radi. Buđenje tako rano je samo jedan dio priče koju obuhvaća potanko razrađen sustav. Taj sustav Sharma je smišljao nekoliko godina te ga isprobao na sebi i brojnim klijentima koje savjetuje, a koji uključuju svjetski poznate tvrtke.

Knjiga je zanimljivo pisana jer u njoj, iako je publicistika, pratimo priču troje likova. To su poduzetnica, umjetnik i milijarder (koji se isprva predstavi kao skitnica). Milijarder ih pozove u svoju luksuznu kuću na Mauricijusu gdje ih nekoliko dana vodi kroz svoj program objašnjavajući im potanko svaki detalj.

No ovo nije osvrt na knjigu nego samo najava i prilika da vam premijerno predstavimo naslovnicu knjige za koju smatramo da će biti veliki hit, a izlazi 10. rujna.

Neka jesen započne potpunom promjenom navika i avanturom koja se zove uspjeh. Jer, zašto ne?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.