Najizazovniji model haljine Gigi Hadid stoji fenomenalno

Foto: Broad Image

GIGI Hadid je jedna od onih dama koje izgledaju sjajno u svemu što obuku i s razlogom je jedna od najplaćenijih manekenki.

A kada obuće neki laskavi komad, to izgleda apsolutno fenomenalno, što je dokazala i svojim posljednjim stajlingom. Na predstavljanju novog parfema Michaela Korsa u New Yorku, čije je ona zaštitno lice, Gigi se pojavila u slip haljini i ukrala show.

Iako se radi o haljini koja dobro pristaje svakom obliku tijela te je usto i na glasu kao najizazovniji ženski odjevni komad, manekenki stoji apsolutno fenomenalno i, usudili bismo se reći, bolje nego ikome drugome. Gigi je pogodila i s bojom haljine, odnosno nude nijansom koja također slovi kao univerzalno laskav, ali i seksi odabir jer, ako je dobro pogođena, stvara dojam gole kože.

A iako su slip haljine obilježile modu 90-ih, prije par godina su ponovo zaludile modni svijet i iz sezone u sezonu dobivaju nove, moderne varijante, poput ove koju nosi Gigi i koja je na donjem dijelu ukrašena perjem. 

Manekenka je uz elegantnu haljinu obukla lakirane smeđe čizme, a look je upotpunila zanimljivom torbicom u obliku školjke te zlatnim nakitom. Osim stajlingom, oduševila nas je i frizurom, odnosno dugačkom pletenicom koja se sjajno uklopila u cijeli look.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.