Najmoćniji komad sezone u ormaru imaju sve poznate Hrvatice

Foto: Instagram, Miranda Cikotić/PIXSELL

DOMAĆE zvijezde složne su oko toga u koji trend se ove sezone isplati uložiti. 
 
Ovog proljeća cvjetne haljine, plisirane suknje i drugi tipični proljetni komadi pali su u drugi plan, a zamijenila su ih moćna ženska odijela koja su se nametnula kao must-have komad sezone. Iako se nose već nekoliko godina, tek sada su zasjela na modni tron i osvojila srca brojnih poznatih Hrvatica koje dokazuju i da se radi o komadu koji se odlično prilagođava raznim prilikama i stilovima. Pogledajte kako ih nose domaće slavne dame i ukradite njihove stilske trikove.
 
 
 
Ružičasta odijela su najpopularnija, a svaka od ovih poznatih Hrvatica svoje nosi na drugačiji način. Izabel Kovačić iskombinirala ga je s bijelom majicom i složila odličan poslovni look, Marijana Batinić hrabro ga je spojila s crvenim štiklama, dok su Nives Celzijus i Jelena Perić dokazale da i odijela mogu biti seksi.
 
 
 
I žuto high street odijelo u kakvom se udala manekenka Emily Ratajkowski nametnulo se kao jedno od najpopularnijih, a od domaćih dama u ormaru ga imaju Sonja Kovač i Helena Šopar. 
 
 
 
Želite li igrati na sigurno te usput privući poglede, s odijelom u crvenoj boji ne možete pogriješiti u što će vas dodatno uvjeriti Severina i Anja Alavanja.
 
 
 
Još jedan klasik kojim nećete pogriješiti je odijelo u bijeloj boji, a njegova dva različita lica pokazale su Nataša Janjić i Iva Leko. 
 
 
 
A ako su vam klasična odijela dosadna, stilsku inspiraciju potražite kod Ecije Ivušić koja je svoje metalik srebrno odijelo hrabro iskombinirala s jednako sjajnim sandalama.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.