Najpoželjniji neženje 2012. godine: Koji je vaš favorit?



ZGODNI, mladi i iznimno uspješni, ovi su dečki poslastica za oko, a još uvijek ih nitko nije prikovao za sebe. Vjerujemo kako neće biti dugo slobodni, a iako ih nikada nećemo imati dopušteno nam je barem gledati. Koji je vaš favorit?

Princ Harry

Čim je William uplovio u bračnu luku, oči su se prebacile na mladoga Harrya. Posljednji vlak za ukrcaj u kraljevsku obitelj možda je već i krenuo, jer se šuška da je u vezi sa Pippom Middleton. Harry šuti kao zaliven, a dok ne vidimo prsten na nečijoj ruci, smatramo ga slobodnim.

Andrew Garfield

Priprema se za svoju veliku ulogu Spidermana sljedeće godine, a trenutno je njegovo srce slobodno. Vjerujemo kako kandidatkinja ima, samo se nadamo da se neće potući oko njega.

Ryan Gosling

Gledali smo ga u filmu "Crazy, Stupid, Love" gdje se iz nabrijanog bad boya pretvara u zaljubljenog dječaka, a trenutno u Ryanovom životu ne postoji djevojka kojoj je poklonio srce, ili barem prsten.

Ryan Reynolds

Bio je zaručen za Alanis Morisette, oženjen Scarlett Johansson, a trenutno je u vezi sa Blake Lively, kojoj još nije kupio prsten, iako je ona izjavila kako je sasvim spremna na brak. Mi se nadamo kako će Ryan ostati solo još barem neko vrijeme, jer nije lijepo sliniti nad oženjenim muškarcima.

Chris Evans


Kapetan Amerika, vlasnik jednog od najboljih tijela u Hollywoodu još nije zauzet. Sigurni smo da to nije zbog nedostatka interesa, a ako ga stvarno nitko ne želi, rado ćemo uskočiti.

Joseph Gordon-Levitt


Zamišljeni romantik još nije pronašao prst na koji bi stavio zaručnički prsten, iako će se to vjerojatno vrlo brzo promijeniti, obzirom na broj ženskih fanova koje je zaradio tijekom proteklih nekoliko godina.

Justin Timberlake


Neki se dan zaručio s Jessicom Biel, ali dok ne kažu sudbonosno DA, mi ga smatramo slobodnim.

Bradley Cooper


People ga je proglasio najseksi muškarcem na svijetu, a mi se ne možemo buniti. Bradley je zgodan, priča francuski, kuha i nema ženu. Savršen tip, još kada bismo nekako mogle do njega...

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.