Najružičastija žena na svijetu: Potrošila milijun dolara na život u rozom

Foto: Instagram

ONA na svijet gleda ružičastim naočalama.

Upoznajte Kitten Kay Seru, i službeno najružičastiju osobu na svijetu, koja toliko voli ovu boju, da 35 godina nije obukla niti jednu drugu.



52-godišnjakinja, koja živi u Hollywoodu, jer gdje drugdje, čak i živi u potpuno rozoj kući, s rozim pokućstvom, a čak je i svog psa obojala u rozo, naravno, bojama koje mu ne mogu naštetiti, no ne znamo koliko je malena Miss Kisses oduševljena svojim izgledom.



Dotična doslovno nosi titulu "najružičastije osobe na svijetu", a to je vjerojatno proslavila i ružičastim šampanjcem.



"Smatram se ponosnim flamingom u svijetu golubova. Čitav moj život je posvećen toj boji. Neki ljudi misle da sam čudna, no ja sam zapravo jaka i nevjerojatna", izjavila je simpatična Kitten.



No, ako ste mislile kako je ova opsesija jeftina, razmislite još jednom. Kako sama priznaje, cijena ovakvog života je više od milijun dolara, a još niti nije prestala trošiti. Kitten radi kao glumica, pjevačica i TV voditeljica, a njezin dom, ali i preslatki kućni ljubimac, jako su popularni među slavnim ličnostima i dizajnerima.



"Upravo sam završila snimanje s Paris Hilton, Ruby Rose i Ellen von Unwerth. Modne kuće poput Moschina, stalno me traže da snimaju kampanje i editorijale upravo u mom domu", objasnila je.



A kad pročitate u čemu spava, bit će vam jasno i zašto: u velikoj, rozoj školjci s biserima i rozim plahtama, naravno.



"Nošenje roze boje, za mene nema veze s barbikama i izgledom djevojčice. Ova mi boja pomaže da se istaknem, i pokažem koliko sam snažna te koliko se osjećam živo, kada ju nosim. Živimo samo jedan život, a ja želim da se moj pamti po ovome", zaključila je.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.