Najveći modni zločini sinoć su se događali na afterpartyju Met Gale

Foto: X17/Guliver, Getty

HAILEY je jedna od najtraženijih manekenki današnjice.

Preciznije, ona je jedna od "Instagram generacije" supermodela, među koje spadaju i njezine najbolje prijateljice Kendall Jenner i sestre Bella i Gigi Hadid, a upravo su one sinoć plijenile najviše pažnje na crvenom tepihu slavne Met Gale, untoč činjenici da su se na njemu pojavile i puno veće zvijezde.
 
 
A nakon najvažnijeg modnog događaja godine, cure su nastavile tulumariti u 10AK noćnom klubu. I dok je na crvenom tepihu blistala u prilično čednoj kombinaciji, koju u činili suknja od tila na tri kata i kratki topić, 20-godišnja manekenka kasnije se presvukla u sexy haljinicu, koja je bila i presexy, a zadala je poprilično puno glavobolje plavokosoj ljepotici.
 
 
Naime, radilo se o mini crnoj haljinici bez naramenica, koja je na prednjem djelu imala ljubičaste metalik detalje, koji su otkrivali njezin raskošni dekolte, no sve je to izgledalo kao da će u svakom trenu eksplodirati te će svi vidjeti i više nego što treba.
 
 
Njezin novi dečko, 22-godišnji Cameron Dallas nije se previše bunio na kombinaciju svoje djevojke, na kojoj se vidjelo kako joj nije previše drago što stalno mora paziti hoće li joj nešto ispasti.
 
 
Drugi put će sigurno pametnije birati haljinu za tulumarenje.
 
Pssst! Njezina prijateljica Kendall tulumarila je s dečkom, reperom A$AP Rockyjem, s kojim je sinoć napokon potvrdila vezu, a tom prilkom uskočila je u kožnu minicu i žutu prozirnu košuljcu, dok se Bella Hadid u potpunosti razgolitila.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.