Najviše ih vole J.Lo i Britney: Slavne žene koje ne mogu odoljeti pratećim plesačima

Foto: Splash, Giphy, Screenshot YouTube

DOBRI plesni pokreti izrazito su sexy, a kad ubrojimo i tijelo plesača, brojne sate u dvorani i daleka putovanja, ni ne čudi nas što su ove slavne osobe završile u naručju pratećih plesača i plesačica. Neki i više puta!

Jennifer Lopez i Chris Judd

Lijepa Lopezica ne može odoljeti plesačima. Chris Judd za nju je radio kao koreograf i prateći plesač (možemo ga vidjeti u spotovima "Love Don't Cost A Thing", "Play", "I'm Real" i "I'm Gonna Be Alright"). Zaljubili su se na snimanju prvog spota, vjenčali i rastali 2002., nakon samo pola godine braka.



Jennifer Lopez i Casper Smart

Nakon raspada braka s pjevačem Marcom Anthonyjem, Jennifer je utjehu potražila u mladom plesaču Casperu Smartu. Premda nije najgenijalniji plesač, prepustila mu je mjesto koreografa, a par je, nakon manjih trzavica, još uvijek u sretnoj vezi.



Britney Spears i Kevin Federline


Za plesača Kevina Federlinea, kojeg mnogi smatraju krivcem za njezin živčani slom 2007., Britney Spears udala se 2004.godine. Par je dobio 2 sina, a zatim se razveo 2006. zbog "nepomirljivih razlika". Zanimljivo je da Kevin nije bio prateći plesač Britney Spears kad su se upoznali, već njezinog bivšeg dečka, Justina Timberlakea.



Britney Spears i Columbus Short

Prije Kevina, tu je bio Columbus. Ovaj ljepotan plesao je uz Britney Spears 2003. te na turneji 2004. godine, a u više su prilika viđeni kako se ljube. Columbus je priznao da su dijelili krevet, ali je tvrdio da nikad nije došlo do sexa.



Madonna i Brahim Zaibat


2010. godine Madonna se zagledala u mladog pratećeg plesača Brahima Zaibata koji je plesao na jednom eventu za njezinu kćer Lourdes. 2012. već je plesao na pozornici s Madonnom, a 2013. našao se na popisu bivših dečkiju kraljice popa.



Ariana Grande i Ricky Alverez

Prošle godine, slatka Ariana Grande viđala se i ljubakala sa svojim pratećim plesačem Rickyjem koji je imao čast podizati je i držati na pozornici. On se našao i usred "krafnagatea" jer je s njom bio u pekari u kojoj je odlučila liznuti sve krafne koje joj se sviđaju i vratiti ih na mjesto. Na istoj snimci, pop zvijezda ljubi zgodnog Rickyja.



Christina Aguilera i Jorge Santos


U tada velikom hitu "Come on over", uz Christinu plesao je Jorge Santos, koji joj je uskoro nakon snimanja postao i dečko. Par je hodao godinu dana, do 2001., a nastavio surađivati do 2002. godine. Pjesme "Infatuation" i "Underappreciated" inspirirane su prekidom njihove veze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.