Nakon ovog podatka, možda je najbolje da Brad Pitt 7. siječnja ostane doma

Foto: Getty

NA ovaj nas datum očekuje još jedna dodjela Zlatnih globusa.

A sada je otkriveno kako će glumice Angelina Jolie i Jennifer Aniston biti jedne od prezenterica na ovoj prestižnoj dodjeli filmskih nagrada.



Radi se o ženama koje su jedine uspjele dovesti jednog od glavnih holivudskih zavodnika Brada Pitta pred oltar, no obje su mu danas bivše supruge. Jennifer je to postala upravo zbog Angeline, dok se pravi razlozi za Angelinu još uvijek ne znaju, no spominjalo se psihičko i fizičko zlostavljanje nje i djece, iako to nikada nije potvrđeno.



Kako god bilo, u Hollywoodu nije previše neobično da se bivši ljubavnici i suparnici viđaju po raznim dodjelama, no ovo konkretno znači kako će Angelina i Jennifer sjediti vrlo blizu jedna drugoj što bi moglo biti vrlo neugodno za obje.



Podsjetimo, Jennifer i Brad bili su zlatni holivudski par kada je njihovu bračnu sreću razorio sam Brad kada se zagledao u fatalnu Angelinu na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" 2004. godine. Brad je ubrzo zatražio razvod, a s Angelinom je u ljubavi proveo 12 godina te par zajedno ima šestero djece, od čega troje biološke.

Jennifer je godinama iskreno pričala o tome kako joj je to slomilo srce, no sreću je ipak pronašla u još jednom glumcu, Justinu Therouxu, iako se u posljednje vrijeme šuška kako im ne cvjetaju ruže.



Kako god bilo, možda cure iskoriste Zlatne globuse za veliko pomirenje, jer ipak je Brad sada za jednu i drugu samo prošlost.