Nakon što ih je napustila najpopularnija članica, bend Fifth Harmony potvrdio raspad

Foto: Instagram

CURE je proslavio slavni talent show The X Factor.

Radi se o curama iz popularnog benda Fifth Harmony koji se 2012. godine oformio kao raspjevana petorka, ali je u prosincu 2016. godine njihova najpoznatija članica zaplivala u solo vode pa su postale ne toliko popularna četvorka.

Radi se o atraktivnoj Kubanki Camili Cabello koja je u godinu dana izbacila čak nekoliko velikih hitova, a njezine bivše kolegice i prijateljice Ally, Normani, Lauren i Dinah nisu je nimalo štedjele. S druge strane, svima ostalima ovo je bio sasvim logičan potez jer radilo se o članici koja se itekako isticala od ostalih, baš kao što se nekad davno Nicole Scherzinger isticala od ostalih Pussycat Dollsica.

Cure su se gotovo godinu dana međusobno javno podbadale, iako to više vrijedi za njih četiri nego Camilu te su jasno davale do znanja kako atraktivnoj Kubanki neće tek tako oprostiti činjenicu da ih je napustila na vrhuncu slave.

I iako je bend hrabro krenuo dalje, njegova popularnost bez najpopularnije članice polako je, ali sigurno počela padati, sve do sada kada su cure i službeno objavile da se razilaze.

"Imale smo odlično putovanje zajedno i ne možemo izraziti dovoljno zahvalnosti što ste bili s nama na ovoj divljoj vožnji", stoji u njihovoj izjavi, a cure su naglasile i kako je vrijeme da uzmu vrijeme za sebe, no da će pošteno odraditi sve koncerte koji su zakazani za 2018. godinu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.