Nakon velike modne pogreške, Meghan Markle zablistala poput holivudske dive

Foto: Getty Images, Twitter

IAKO ih do sada nije imala, čini se da ni vojvotkinja od Sussexa nije imuna na modne pogreške. 

A ova koja joj se dogodila pri dolasku u Tongu noćna je mora svake žene. Meghan Markle izašla je iz aviona u prekrasnoj jarkocrvenoj midi haljini brenda Self-Portrait koju, očigledno, nije namjeravala zadržati i nositi opet. 

Pitate se kako smo to zaključili? Odala ju je etiketa koja je provirila ispod haljine kada je silazila niz stepenice aviona.

Embed from Getty Images

Moguće je i da ju je Meghan samo zaboravila otkinuti, a iako je etiketa uspjela upropastiti cijeli look, nadamo se da će ipak zadržati haljinu jer joj ova boja stoji savršeno.

Embed from Getty Images

No Meghan se brzo oporavila od modne katastrofe te je samo par sati kasnije zablistala u izdanju holivudske dive. Za večeru s kraljem Tupouom VI. i njegovom suprugom kraljicom Nanasipau'u, lijepa vojvotkinja obukla je elegantnu dugačku bijelu haljinu s mini rukavima i detaljima od svjetlucavih kamenčića, s potpisom brenda Theia.

Uska haljina savršeno je naglasila njen sada već dobro vidljivi trudnički trbuščić, a vojvotkinja ju je upotpunila crnim salonkama i clutch torbicom u istoj boji te je kosu svezala u svoju omiljenu razbarušenu punđu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.