Naravno da postoje i "jednorog" Louboutinke i doista su čudesne

Foto: Instagram
 
ŽELITE li da vam proizvod postane hit u 2017. godini,  u njega ukomponirate elemente koji se mogu opisati riječima "jednorog" ili "sirena". Te čarobne riječi otvaraju sva vrata, pogotovo ona viralna, a isti trik pali za sve - od napitaka i hrane, preko make up-a i kose, pa sve do mode. 
 
 
Ovoj čaroliji nije mogao odoljeti ni jedan od najpoznatijih dizajnera cipela, Christian Louboutin, kojem, zapravo, ni ne trebaju nikakvi trikovi kako bi žene zaludio svojom obućom. Ali, njima se svejedno poslužio, a rezultat su ove zapanjujuće cipele. 
 
 
Priznajemo, mogle bismo cijeli dan gledati u ovo i maštati o jednom paru s prepoznatljivim crvenim potplatom. Video je na Instagramu podijelila stilistica Samantha McMillen, a čizme su dio dizajnerove kolekcije za sljedeću jesen. Čarolija se događa kada rukom zagladite površinu čizme čiji se uzorak mijenja iz srebrne u šarene metalik nijanse. A sve zahvaljujući stotinama šljokica kojima su posute.
 
"Jednorog" Louboutinke u prodaju će biti lansirane sredinom svibnja, kako izvještava Allure. A s obzirom na to da stilistica koja je objavila video surađuje s brojnim slavnim damama, uključujući Dakotu i Elle Fanning, Evan Rachel Wood, Amber Heard te mnoge druge, ne bismo se iznenadili da ih vidimo i na nekom od budućih crvenih tepiha.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.