Navodna nova djevojka Justina Therouxa sinoć je blistala na crvenom tepihu

Foto: Splash News

O NJIHOVOJ se povezanosti počelo šuškati nedavno.

46-godišnji glumac i redatelj Justin Theroux poznat je i kao bivši suprug holivudske miljenice Jennifer Aniston, a par je prije nekoliko tjedana objavio da se razvodi, dok se razlozi i dan danas samo nagađaju.
 
 
I dok neki tvrde kako je Justinu smetalo što ona nije htjela djecu, drugi pak tvrde kako ona više nije htjela trpjeti njegove brojne prijateljice kojima je stalno bio okružen. Kako god bilo, par se odlučio rastati nakon samo dvije godine braka, a čini se kako Justin nije dugo tražio utjehu.
 
Kako se šuška, glumac je odnedavno u vezi s 33-godišnjom glumicom Aubrey Plazom s kojom je prije nekoliko dana viđen na ulicama New Yorka, no niti jedno od njih nije željelo komentirati takve napise.
 
 
"Justin uživa u životu u New Yorku. Izlazi s prijateljima te ne želi biti kući i razmišljati o razvodu", otkrio je izvor blizak glumcu za People, a da je u pravu vidi se i iz toga što je glumac sve češći gost raznih holivudskih zabava i premijera.
 
Za to vrijeme, Aubrey je na sinoćnoj premijeri serije Legion u Los Angelesu zasjala u crnoj seksi haljini s prorezom te crvenim ružem na usnama, a dio medija tvrdi kako su ona i Justin samo prijatelji te kako je glumica još uvijek u vezi s dugogodišnjim dečkom Jeffom Baenom, iako je s njim posljednji put viđena u lipnju 2017. godine.
 
 
Tko zna, možda dotična ovako blista zbog Justina.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.