Ne znate što obuti? Pronašli smo savršene cipele za prijelazno doba

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Mango, Pull&Bear 

DOŠLO je ono doba godine kada nam je glavni jutarnji problem što obuti taj dan, jer čizme više ne dolaze u obzir, no još uvijek nije dovoljno toplo za sandale i gole prstiće.

Upravo se zato i svakog proljeća svi iznova zaljube u tenisice, no postoje i drugi modeli cipela, koji su kao stvoreni za prijelazno doba. A najpopularniji model sezone definitivno su takozvane "slingback" cipele, s otvorenom petom, posebice zahvaljujući modnoj kući Dior. 

 
Njihov crni model s bijelim vrpcama zaludio je trendseterice diljem svijeta, a srećom, trend su prepoznali i povoljniji brendovi, koji su slične modele ponudili u kolekcijama za proljeće.
 
Zara, 179,90 kn
 
Cipele s otvorenom petom super idu s lepršavim suknjicama i proljetnim haljinama, a zbog zatvorenih prstiju sigurno nećete u svemu tome izgledati kao da idete na plažu. 
Mango, 169,90 kn
 
Super se kombiniraju i s trapericama, pogotovo modelima s odrezanim i kraćim nogavicama, kao i s finim hlačama te cullotama.
 
Pull&Bear, 229,90 kn
 
A ako još uvijek niste spremne i otkriti ni pete, odvažite se i iskombinirajte ih s nekim zanimljivim čarapicama ili najlonkama u boji kože, koje se neće ni vidjeti. 
Stradivarius, 249,90 kn
 
Birajte između raznih visina potpetica, oblika i boja, a u velikoj ponudi trgovina, sigurno će svatko naći nešto za sebe.
 Zara, 179,90 kn
 
U svakom slučaju, proljeće će vam biti puno opuštenije kad znate da u ormariću za cipele imate jedan idealan par, baš za ovo doba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.