Neće biti navlačenja po sudu: Kaley Cuoco svoje je bogatstvo osigurala predbračnim ugovorom

Foto: Instagram

S BRAČNIM stažem od manje od dvije godine Kaley Cuoco i Ryan Sweeting ulaze u tipične holivudske priče koje započinju romantično, a završavaju brzo i neočekivano.

Nakon samo 20 mjeseca braka, zgodna Kaley Cuoco zatražila je razvod od godinu dana mlađeg supruga, no kada je novac u pitanju, glumica koja se proslavila ulogom u seriji "The Big Bang Theory" nema razloga za brigu.

Kako izvještava Daily Mail, par je prije sklapanja braka potpisao predbračni ugovor u kojem se jasno govori kako će se dijeliti nekretnine i koliku će naknadu Kaley plaćati bivšem suprugu.

Zahvaljujući tome, bivši par, izbjeći će navlačenja po sudu, a Kaley se ne mora bojati za svoje bogatstvo, koje je zaradila zahvaljujući ulozi popularne Penny.

Kaley Cuoco jedna je od najbolje plaćenih tv zvijezda, sa zaradom od milijun dolara po epizodi pa je potpisivanje predbračnog ugovora svakako bio pametan potez.

29-godišnja glumica i 28-godišnji tenisač razišli su se mirno,  a njihovi glasnogovornici kažu kako je do prekida došlo zajedničkom odlukom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.