Nema mjesta mašti: Lidija Bačić nastupila odjevena samo u proziran bodi

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

KADA je u pitanju modni izričaj, pjevačici Lidiji Bačić ne nedostaje hrabrosti. Nisu joj strane vruće kombinacije, kao ni pokazivanje atributa, ali svejedno svoje obožavatelje svaki put iznova uspije iznenaditi.

Tako je za sinoćnji nastup na manifestaciji "Siscia karneval" u dvorani Brezovica u Sisku odjenula još jedno u nizu provokativnih izdanja, ali je i potvrdila da prati trendove.

Naime, na pozornici se pojavila odjevena u skromno izdanje, potpuno proziran bodi koji nije ostavio previše mjesta mašti te je otkrio što se skriva ispod njega. Iskombinirala ga je uz nekoliko ovosezonskih modnih hitova, široki remen koji naglašava vitak struk, visoke čizme koje su pravi klasik, ali i mrežaste najlonke. Upravo su one postale statement dodatak i ponovno se vratile na modni tron, a trend mrežastih čarapa rado su prigrlile i Zagrepčanke.

Iako ih mnogi i dalje smatraju preizazovnima, pa čak i vulgarnima, one su postale neizostavan dio garderobe svake ljubiteljice mode. Odlično se slažu s hlačama i haljinama, ali ih većina i dalje, po uzoru na Madonnu, najradije nosi u kombinaciji s ultra kratkim minicama. Upravo je ova pop ikona najzaslužnija za popularizaciju mrežastih čarapa koje su postale njezin zaštitni znak, a tijekom 80-ih i 90-ih godina su bile i simbol modne odvažnosti.

No kao da kombinacija ovakvih najlonki i minice nije dovoljno izazovna, Lidija ih je odlučila kombinirati uz oskudan bodi.

Pa, jedno je sigurno - poglede je uspjela privući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.