Nema više neurednih noktiju: Novi beauty hit su lakovi u flomasteru

Foto: Instagram

OVO je savršen izum za sve žene koje su u vječnoj žurbi.

Bilo da idete na posao, kavu s prijateljicama, prvi spoj ili tulum u subotu navečer... Znate i same kako su lijepi i njegovani nokti apsolutni "must have".
 
A ono što također znate jest da nema goreg nego kada ste u žurbi, i kada nalakirate nokte, a zatim morate pričekati da se oni osuše ili izvjesnije, krenete sa svježe nalakiranim noktima van pa negdje "zapnete", što će ostaviti traga na njima.
 
 
No, sada je na tržište došao novi proizvod, Mani Markers, uz pomoć kojeg ćete zaboraviti na takve situacije, a radi se o lakovima za nokte u obliku flomastera.
 
Radi se o izumu londonskog beauty branda Ciate, koji garantira dvije stvari: vrlo jednostavno lakiranje noktiju te brzo sušenje, a lakovi su zasad dostupni u pet cool nijansi: tirkiznoj, crvenoj, ružičastoj, ljubičastoj i boji vina.
 
 
Kako nanosite lak? Vrlo jednostavno: prvo dobro protresete proizvod, zatim flomaster okrenete okomito te krenete lakirati. Preporučuju se dva sloja za potpuni efekt, no drugi nemojte nanositi, dok se prvi u potpunosti ne posuši.
 
Lakove flomastere možete naručiti na službenoj stranici branda, a cijena paketa s 5 lakova jest 51 dolar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.