Neobična torbica Lupite Nyong'o savršeno je zaokružila njeno odvažno izdanje

Splash

SLAVNA glumica apsolutno nas je oduševila svojim posljednjim izdanjem.

Od make-upa, preko nakita i modnih dodataka, do haljine, ne možemo se odlučiti koji nam je dio njenog stajlinga najbolji, iako se redom radi o statement komadima koje bi se rijetko koja dama usudila nositi, a kamo li uklopiti ih u jedna stajling. Ipak, moramo priznati da nas se najviše dojmila njena neobična torbica.

Lupita Nyong'o pojavila se na dodjeli ACE nagrada (Accessories Council Awards) u New Yorku u žutoj Carolina Herrera haljini sa šarenim kristalićima i plavom vrpcom u struku koju je dodatno začinila ljubičastom torbicom u obliku ananasa. Riječ je o torbici dizajnerice Judith Leiber koja košta 4995 dolara, odnosno oko 31.300 kuna. Na nogama je nosila jednostavne zlatne sandale, a outfit je upotpunila i zanimljivim visećim naušnicama.

Lupita je pazila na baš sve detalje, pa nam tako nije mogao promaknuti ni njen plavi lak na noktima, kao ni neobičan make-up koji je gotovo zasjenio cijeli njen outfit. Sve u svemu, glumica je pokazala se ne boji eksperimentirati s modom koju očito ima u malom prstu jer rijetko kome bi pošlo za rukom složiti ovako detaljan i besprijekoran outfit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.