Neodoljive: I Nikolina Ristović nosi skupe sandale koje su zaludjele slavne dame

Foto: Instagram

KADA jednake sandale nose Beyonce, Rihanna, Kylie Jenner i Severina onda znate da se radi o modnom hitu, a to je prepoznala i voditeljica Nikolina Ristović.

Ona je među posljednjima uložila u skupe sandala s prepoznatljivim detaljima u obliku leptirovih krila na peti koje proteklih nekoliko godina neprestano viđamo na svjetskim, ali i domaćim trendsetericama.

Radi se o sandalama s potpisom mlade britanske dizajnerice Sophije Webster koje dolaze u raznim bojama i modelima, a Nikolina se odlučila za zlatne, kakve imaju Kylie, ali njezina kći Stormi, i koje koštaju vrtoglavih 695 dolara, odnosno više od 4600 kuna, a ovisno o modelu cijena ovih sandala penje se i do 5500 kuna.

Nikolina ih je iskombinirala s torbicom iste boje i mini haljinom cvjetnog uzorka s popularnim napuhanim rukavima, trendom koji se na opće iznenađenje vratio iz 80-ih u velikom stilu, iako je dugo godina bio omražen.

Outfit je, u povećoj galeriji fotografija koju je objavila, pokazala sa svih strana, a na svim fotkama u prvom planu su njezine fantastične noge.