Ni buntovna Remi nije odoljela najizazovnijem modnom trendu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

MIRELA Priselac, poznatija kao Remi, vješto prilagođava modne trendove svom stilu. Mnogima omiljena buntovnica svojim outfitima jasno daje do znanja da ne robuje najnovijim događanjima u modnom svijetu. Ipak, nije odoljela na svoj način isfurati trenutno najizazovniji stajliš hit - sako haljinu.

Riječ je o trendu koji slavne dame poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Cara Delevingne već neko vrijeme obožavaju, a vole ga i poznate Hrvatice. Modeli sakoa u ulozi haljina dolaze u najrazličitijim izdanjima, ali svima je zajedničko da u prvi plan stavljaju gole noge.

Klasični, bezvremenski modeli sakoa s pojavom ovog trenda dobili su potpuno novo ruho te su ujedinili formalnost te seksepil. Zato ne čudi što su ih dizajnerske modne kuće poput Balmaina odavno uvrstili u svoju ponudu, a moguće ih je pronaći i u gotovo svim high street trgovinama.

Nakon što je Sanja Doležal svoju sako haljinu isfurala na pomalo neočekivan način, i Remi je odlučila pokazati kako ovakve komade kombinirati na nešto odvažniji način.

Na sinoćnjoj dodjeli Rock & Off nagrada u Tvornici Kulture pojavila se u prugastom primjerku ovog hit komada, a uskladila ga je uz kultne čizme koje su odavno postale zaštitni znak supkultura. Riječ je o Dr.Martens cipelama, odnosno čizmama popularno nazvanima Marte. 

Iako ih mnogi i dalje smatraju neuglednima, one su pronašle put do modnih pista i ormara trendseterica, a nedavno je Izabel Kovačić potvrdila da Marte mogu izgledati i nevjerojatno ženstveno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.