Ni Sofia Vergara nije odoljela šarmantnom trendu koji obožavaju poznate Hrvatice

Foto: Broadimage

JEDAN od najšarmantnijih trendova koji već drugo ljeto zaredom ne izlazi iz mode osvojio je brojne slavne dame, kako strane tako i domaće.

Nisu mu odoljele Severina, Maja Šuput, Franka Batelić i brojne druge poznate Hrvatice, a sada je dobio i odobrenje Sofije Vergare. Riječ je o kompletima koji su se prošlog ljeta vratili iz devedesetih i nametnuli se kao jedan od vodećih trendovima čijoj se vladavini ne nazire kraj.

I dok su se dugo godina vezali isključivo uz dječju modu, moderni kompleti definitivno nisu osmišljeni za djevojčice i obično gornji dio čini topić koji otkriva trbuh, a nerijetko i dekolte, baš poput ovog koji nosi Vergara.

Što se tiče donjeg dijela kompleta, jednako su popularne suknje i hlače, a prolaze i sve dužine, dok je midi suknja s volanima poput Sofijine općenito jedan od najtrendi odabira za ovo ljeto - i u kompletu i zasebno.

A upravo je mogućnost odvojenog nošenje komada i jedna od najvećih prednosti kompleta, kao i činjenica da ćete u njima bez imalo truda uvijek izgledati sređeno. Ovisno o odabiru modnih dodataka, kompleti jednako dobro prolaze i u gotovo svim prilikama, od ležernih do svečanih. 

Sofia je svoj cvjetni kompletić upotpunila odličnim kožnim sandalama s platformom od špage i vrtoglavo visokom potpeticom te velikom prljavobijelom torbom i složila savršen stajling za šetnju gradom, ali i za večernji izlazak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.