Nicole Kidman otkrila tajne svog mladolikog izgleda

Foto: EPA-EFE

LIJEPA glumica ove je godine napunila 51 godinu, a i dalje je beauty uzor mnogim djevojkama diljem svijeta. 

Za časopis Harper's Bazaar Nicole Kidman otkriva što čini svakodnevno kako bi svoj izgled održala besprijekornim. 

Nikad ne preskače čišćenje i njegu kože

"Svaku večer obavezno skinem svu šminku s lica. Ako putujem, koristim se vlažnim maramicama koje su toliko praktične da ih mogu ponijeti svugdje sa sobom", rekla je Nicole. Istaknula je kako koristi kremu sa zaštitnim faktorom 100+ za lice jer ima vrlo blijedu put koju sunčeve zrake nikako ne vole. Također, svaku noć koristi kreme na bazi retinola kako bi usporila starenje i pružila koži lica dodatnu hidrataciju. 

Šminkanje svodi na minimum

"Imam obojene obrve i trepavice pa ih nemam običaj popunjavati niti nanositi maskaru. Ono što ne preskačem je uvijanje trepavica jer imam duge, ali ravne trepavice", ističe Nicole. Na usne nanosi samo hidratantno sjajilo, a na lice po potrebi malo tonirane kreme. 

Ne pretjeruje sa stiliziranjem kose

Kad god ima priliku, svoju prirodno kovrčavu kosu suši na zraku. Prilikom posjeta frizerskom salonu boji samo izrast jer, kako kaže, ne voli izgubiti više od pola sata sjedeći u frizerskom stolcu. 

Parfem je njezin zaštitni znak

Nicole je otkrila kako sama miješa i kreira svoje parfeme. Osim jedan s drugim, miješa ih i s eteričnim uljima i često dobiva upite o kojem je parfemu riječ, ali ipak to voli ostaviti u tajnosti. Za svaku ulogu koju igra glumica stvara novi parfem koji smatra zaštitnim znakom lika koji glumi. Vrlo inovativno, zar ne? 

Zdrava prehrana i redoviti treninzi

Lijepa glumica voli se hraniti zdravo i nikada ne pretjeruje s količinom hrane. Istaknula je kako ujutro obožava piti matcha čaj pa tek onda prijeći na ispijanje kave. Što se treniranja tiče, omiljene su joj vježbe snage, a voli i trčati u prirodi nekoliko puta tjedno. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.