Nije dugo patila: Kylie Jenner zamijenila Tygu novim reperom

Foto: Instagram, Splash News

OVO je bilo brzo.


Tek što je prekinula vezu s 8 godina starijim reperom Tygom, Kylie Jenner navodno ima novog muškarca u svom životu, i gle čuda, on je isto reper.



Radi se o reperu PartyNextDoor-u, čije je pravo ime Jahron Anthony Brathwaite. s kojim je Kylie već neko vrijeme dobra prijateljica, a čini se kako je s vremenom prijateljstvo preraslo u nešto više.

"Njihova veza je počela tek nedavno, no zasad sve ide kako treba i ludi su jedno za drugim. Njezina obitelj je ionako vezu s Tygom smatrala jako čudnom, posebno zbog toga što ju započeli i prije nego je ona navršila 18", otkrio je dobro upućeni izvor.



Novi dečko od nje je stariji samo 4 godine.



Iako njezin bivši dečko Tyga tvrdi kako su se razišli mirno, jer se žele posvetiti svojim karijerama, čini se kako je prste u prekidu imao i novi izabranik, koji je već objavio sliku s Kylie na Instagramu, na kojoj se hvale dijamantnim satovima.



A spomenuti reper nedavno je bio uključen u pravu ljubavnu dramu, kada je optužen da je spavao sa svojom bivšom djevojkom, pjevačicom Kehlani Parrish, dok je ona bila u vezi s košarkašem Kyrie Irvingom.



A radi se li se o istini ili glasinama, vrlo vjerojatno ćemo saznati uskoro, poznavajući slavnu obitelj.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.