Nije štedjela: Kate Middleton je u 2019. na odjeću potrošila impresivan iznos

Foto: EPA-EFE

IAKO je vojvotkinja od Cambridgea ove godine potrošila vrtoglavo visok iznos na odjeću, pokazala je i štedljivu stranu. Naime, upravo je ona poznata po tome da rado "reciklira" outfite te se nerijetko pojavljuje u već viđenim kombinacijama.

Od ekstravagantnih gala večera do inozemnih putovanja pa sve do svakodnevnih kraljevskih zadataka, garderoba Kate Middleton mora biti primjerena apsolutno svakoj situaciji. No, sve to poprilično košta.

Kako je portal Female izračunao, Kate je samo tijekom 2019. godine na odjeću potrošila čak 103.075 funti (oko 907 tisuća kuna). Iako je to povećanje troškova u odnosu na prethodnu godinu, zanimljivo je da je potrošila manje nego 2017. kada je za odjeću iskeširala 119.000 funti (oko 1,047.000 kuna), navodi Daily Mail.

Ipak, valja naglasiti da je upravo 2019. godina bila presudna za promjenu njezinog stila. Napravila je modni zaokret te je angažirala višu urednicu Voguea Virginiju Chadwyck-Healey. Upravo je ona zaslužna za "pomlađivanje" njezinog ormara te odmak od dosadnih kombinacija.

Valja istaknuti i njezin najskuplji outfit, zapanjujuću haljinu Alexandera McQueena i Jimmy Choo cipele koje je nosila u veljači na dodjeli nagrada BAFTA, a čija se vrijednost procjenjuje na 4.975 funti (oko 43.800 kuna).

Nasuprot njoj, Meghan Markle je posegnula nešto dublje u džep i razbjesnila javnost potrošivši na odjeću vrtoglavih 1,8 milijuna kuna. Iako se radi o vrtoglavo visokoj svoti novca, u usporedbi s 2018. kada je na odjeću potrošila gotovo šest puta više nego njezina šogorica vojvotkinja od Cambridgea, njezini su troškovi ove godine gotovo upola manji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.