Nikad gora: Slavna pjevačica ponovno je u problemima zbog ponašanja

Foto: Splash News, Getty, Instagram

28-GODIŠNJA pjevačica u posljednje vrijeme nije u milosti javnosti.
 
Radi se o Taylor Swift koja se početkom godine povukla iz javnosti nakon što su se na nju okomili Kim i Kanye West, bivša prijateljica Katy Perry, ali i neke dosadašnje prijateljice poput pjevačice Lorde.
 
 
 
Svi oni imali su neku vrstu svađe ili neslaganja s dotičnom, a tvrdili su kako se pjevačica samo pravi da je draga i dobra, dok je u stvarnosti prava zmija. Njihove međusobne svađe tjednima su zabavljale javnost, a onda se Taylor u potpunosti povukla iz javnosti.
 
 
I dok su novine samo nagađale gdje je i što radi, Taylor je uživala u ljubavi s novim dečkom te snimanju novog albuma "Reputation" kojim je najavila novo razdoblje u svom životu te konačni obračun s neprijateljima, i koji je izazvao pravu histeriju.
 
 
Već s najavnim singlom "Look What You Made Me To" bilo je jasno kako je "stara Taylor mrtva", što je i jedan od stihova u pjesmi, a pjevačica je postala ozbiljnija, oštrija, seksepilnija, a navodno i bahatija nego ikad prije.
 
 
"Taylor je postala opsjednuta imidžem koji ima u javnosti posebno nakon svega što se događalo. Svima postavlja sulude zahtjeve te zahtjeva potpunu kontrolu nad intervjuima koje daje", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Sun. Njezin najnoviji album svjetlo dana ugledat će u petak, no njezin PR tim jako je zabrinut oko promocije, s obzirom na to da se njihova šefica ponaša poput prave dive.
 
 
"Taylor smatra kako više ne treba davati intervjue kako bi prodavala albume", otkrio je drugi izvor što je djelomično i točno, no to je najmanji problem. Njezini zahtjevi su postali nemogući te izluđuju ljude koji surađuju s njom, zbog čega bi pjevačica mogla ponovno završiti u velikim problemima koji joj svakako odvlače simpatizere.
 
Istina ili malo prenapuhana priča povodom izlaska albuma, pokazat će vrijeme.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.