Nina Badrić se u fantastičnom šljokičastom odijelu pretvorila u disko kraljicu

OMILJENI outfit Nine Badrić sasvim sigurno podrazumijeva isti odjevni komad. Naime, nekima od njenih najboljih izdanja posljednjih mjeseci zajednička je samo jedna stvar - žensko odijelo.

Upravo ona zna kako najbolje nositi ovaj moćni komad koji je postao pravi modni imperativ, a čini se kako su joj najdraža odijela u kojima je nemoguće ostati neprimjetan. Tako je hrabro prošetala u ružičastom izdanju ispod kojeg je zaboravila odjenuti grudnjak pa je istu formulu ponovila i sa žutim outfitom.

U njenom ormaru nalazi se i upečatljivo odijelo koje je spoj elegancije i udobnosti, a čini se da je sada u njemu odlučila napraviti mjesta i za šljokice. Naime, nakon koncerta u Mostaru, gdje je u šljokičastom odijelu doslovno zasjala, provjereni recept za vrhunski outfit ponovila je i na koncertu u Beogradu.

Lijepa Nina tamo se pojavila u odličnom jarko crvenom odijelu sa šljokicama u kojem izgleda poput prave disko kraljice.

Hlače u trapez i sako klasičnog kroja pokazali su se kao odličan spoj uz koji bi bilo kakvi modni dodaci bili apsolutno suvišni. Zato je Badrić ovog puta više pažnje posvetila frizuri i make-upu pa je usne naglasila crvenim ružem, a kosu pokupila u strogu, pomalo dramatičnu punđu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.