Nina kao Rita i Kim: Domaća pjevačica Beograd osvojila i pernatom haljinom

Foto: Instagram, Getty

PERJE je postalo pravi hit među slavnim damama.
 
Nakon što je prošlog tjedna na dodjeli Brit nagrada u Londonu svjetska pop zvijezda Rita Ora zasjenila sve druge slavne dame u raskošnoj bijeloj pernatoj haljini brenda Ralph & Russo, sada nas je u sličnoj, usudili bismo se reći i još ljepšoj haljini, oduševila i jedna domaća pjevačica.
 
 
O Ritinoj haljini raspisali su se svi svjetski mediji, a vjerujemo da ništa drugačije ne bi bilo da se na tom istom crvenom tepihu u ovom izdanju pojavila i Nina Badrić.
 
 
Prekrasnu pernatu haljinu s dugačkim šlepom, otvorenim leđima i remenom u struku potpisuje domaći dizajner Ivan Alduk, a Nina je u njoj nastupila u Beogradu. Pjevačica je na svom Instagramu podijelila još nekoliko fotki haljine za koju je dobila hrpu komplimenata u komentarima, a čini se da pernate haljine inače izazivaju oduševljenje javnosti.
 
Slične reakcije izazvala je i glumica Blake Lively kada se prošle godine na Met Gali pojavila u dugačkoj zlatnoj haljini čije je dno krasilo perje u raznim nijansama plave.
 
 
I Kim Kardashian je dvije godina prije nje, također na Met Gali, osvanula u nezaboravnoj bijeloj poluprozirnoj haljini s dugačkim šlepom od perja.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.