Nitko neće moći ignorirati ovaj ljetni trend

Foto: Instagram, Reformation

NI SLAVNE cure mu ne mogu odoljeti.

Prije nekoliko dana, zgodna manekenka Emily Ratajkowski provela je dan na plaži u Malibuu, sa svojim dečkom Jeffom, no ni na rijetko slobodni dan, smeđokosa ljepotica nije zaboravila na modu.

Kao inspiracija poslužile su joj dive iz zlatnog doba Hollywooda, kojem odgovara chic kompletić hlača visokog struka i kratkog topića, koji je nosila.

Bijelo-crni kompletić, koji se i vezao velikom mašnom oko struka, Emily je iskombinirala na slamnati šeširić te smeđe gladijatorice, dok je lice skrivala iza tamnih naočala, od kojih se ne odvaja.



Kratki topić istaknuo je njezin savršen struk i trbuh, a bio je još slađi zbog gumbića s prednje strane te činjenice da se veže oko vrata.



Sve nas je to navelo na zaključak kako već dugo nismo vidjeli glamurozniju kombinaciju za dan na plaži, a modni stručnjaci predviđaju kako će ovaj trend vladati ovoga ljeta.

Identični takav komad pronašli smo za 218 eura, no vjerujemo kako će i brojni high-street brandovi uvrstiti slične u svoje buduće ponude, po puno pristupačnijim cijenama.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.