Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez šminke: "Imaš prelijepo lice"

IAKO nije prvi put da pokazuje svoje lice bez šminke, Nives Celzijus je opet uspjela privući pažnju i izazvati lavinu komentara.

"No make-up" trend među slavnim damama je popularan već neko vrijeme. Štoviše, glumica Gwyneth Paltrow je nedavno u Los Angelesu organizirala party na kojem je "dress code" bio nenošenje šminke. Domaćica je večer opisala kao "prekrasno slavlje prirodne ljepote", a među uzvanicima su se našla mnoga poznata imena uključujući Demi Moore i njezinu kćer Rumer Willis, Kate Hudson te djevojku Keanua Reevesa Alexandru Grant. Pokazalo se to kao pun pogodak, a neće nas čuditi ako jedan takav party uskoro organizira i Nives Celzijus.

Ona, naime, sve češće objavljuje fotografije na kojima ne nosi šminku, a na to je potiču i mnogobrojni komplimenti kojima je obasipaju njezini pratitelji.

"Ma prirodno si prelijepa", "Kako lijep prizor, odmor za oči" i "Nemoj puder stavljati, imaš prelijepo lice", samo su neki od komentara, a u samo sat vremena je zaradila i više od šest tisuća lajkova.

Pa, čini se da je prirodna ljepota zaista opet na cijeni...

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.