Nosi li Ronaldo skupocjenu torbicu bolje od ovih slavnih dama?

Foto: Instagram, Splash

JEDAN od najistaknutijih nogometaša ujedno je i muškarac s osebujnim stilom.
 
A da brine o izgledu, Cristiano Ronaldo neprestano dokazuje i privatno i na nogometnom terenu. Uvijek uglađen, dotjeran i s postojanom frizurom, svojim navikama i skupim krpicama izaziva zavist drugih muškaraca, ali i žena. Kada kupuje, ne ograničava se samo na muški odjel, na što nas je još jednom podsjetio svojom posljednjom objavom na Instagramu. Slavni nogometaš pozirao je u svom privatnom avionu u društvu prijatelja i svoje omiljene ŽENSKE torbe.
 
 
Riječ je o takozvanoj Birkinici, najpoznatijoj torbi modne kuće Hermes te ujedno i najskupljoj torbi na svijetu, čiji je rekordni primjerak nedavno prodan za 377 tisuća dolara i koju obično nose žene. Ronaldo je, vjerojatno, jedini poznati muškarac koji se može pohvaliti crno-bijelom Birkinicom koju uvijek i jako dobro kombinira s ostatkom garderobe.
 
 
S druge strane, među slavnim damama ovo je jedna od najpopularnijih torbica koja slovi i kao statusni simbol.
 
 
 
 
Naravno, svaka Kardashianka ima barem jednu, a nose ju i Victoria Beckham, J.Lo, Cindy Crawford, Eva Longoria... A ima ju i Severina. 
 
 
 
 
I dok se javnost smije Ronaldovoj ženskoj torbici, ove dame za svoje kombinacije s istim komadom dobivaju redom same komplimente, iako je nogometaš nosi čak i bolje od nekih među njima. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.