Nostalgija za prošlim vremenima? Ben Affleck javno nahvalio bivšu suprugu

Foto: Splash News, JLP, FameFly

BEN nije tako uvijek pričao o bivšima.


Slavni glumac Ben Affleck, kojeg ćemo uskoro gledati u ulozi Batmana u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice", prije 13 godina ljubio je pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez. Nakon iznenadnog prekida zaruka, ona je pričala kako je Ben bio prvi muškarac koji joj je slomio srce, dok je on isticao kako mu je veza sa slavnom J.Lo gotovo uništila karijeru i reputaciju.



Nakon Lopez, još jedna Jennifer stigla je u njegov život, i to glumica Jennifer Garner, koju je Ben na kraju i oženio te zajedno imaju troje djece. No, prije nekoliko mjeseci, par je otkrio kako se razvode nakon 10 godina braka, a navodno im je presudila njegova afera s atraktivnom dadiljom, iako se šuškalo kako ih je tijekom godina bilo puno više.



Iako se u početku činilo kako će par prebroditi probleme, glumici je očito "prekipjelo".


 
Ben tako trenutno putuje svijetom te promovira spomenuti film, a nedavno je održana i premijera u New Yorku, gdje se raspričao o bivšoj.

"Biti roditelj je teško, a ja sam se oduvijek divio svojoj mami, kako je odgojila mene i brata. Jen je mama superheroj i jako sam sretan što baš s njom imam djecu. Dajemo sve od sebe, djeca su na prvom mjestu i to je ono što mi radimo", otkrio je Ben, kojeg se i nakon razvoda često moglo vidjeti nasmijanog u društvu bivše supruge.


Glumac se nedavno osvrnuo i na njezin nedavni intervju za Vanity Fair, u kojem se Jen raspričala o krahu braka, nazvavši Bena "ljubavi svog života". "On je najbriljantnija osoba u bilo kojoj prostoriji. Kada njegovo sunce sija na vas, osjetit ćete to. No, kad ono sija na drugom mjestu, hladno vam je. On može baciti itekakvu sjenu", otkrila je.



"Ona ima pravo pričati o razvodu. Imala je potrebu pričati o tome, kako bi to sve ostavila iza sebe i to je u redu. Ostali smo u odličnim odnosima. Taman sam ju vidio jutros i to je stvarnost u kojoj trenutno živim. Ona je odlična", zaključio je Ben, no aferu nikada nije priznao, iako se i komičar Ricky Gervais našalio "kako je Matt Damon jedina osoba koju Ben nije prevario".

No, i sama Jennifer je otkrila kako su bili razdvojeni mjesecima prije nego je čula za dadilju te kako ona nije imala nikakve veze s odlukom u razvodu.

Kako god bilo, čini se kako par ne planira pomirenje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.