Nova djevojka poznatog pjevača više nije misteriozna

Foto: Getty, Instagram

U HOLLYWOODU baš ništa ne može predugo ostati tajna.

53-godišnji pjevač Lenny Kravitz ponovno je ludo zaljubljen, a paparazzi su ga nedavno snimili kako doslovno ne može skinuti ruke s atraktivne brinete.

Nagađalo se tko je ona, a brzo je otkriveno kako se radi o 30-godišnjoj manekenki i Victoria's Secret modelu Barbari Fialho.

Duo nije skrivao koliko je zaljubljen tijekom romantične šetnje, iako je Lenny u nedavnom intervjuu inzistirao kako je "vrlo slobodan posljednjih mjeseci".



Glazbeni zavodnik u svojoj je ljubavnoj karijeri osvojio brojne dame, a svakako najpoznatije su glumica Lisa Bonet koja mu je bila supruga i s kojom ima kćer Zoe te Nicole Kidman koja mu je bila zaručnica, no oni nisu stigli do oltara.



"Nicole je nevjerojatna", otkrio je Lenny za glumicu, a u odličnim je odnosima ostao i s Lisom s kojom se ponekad pojavi na nekom događanju zajedno s kćeri koja posljednjih godina sve brže osvaja Hollywood. Zanimljivo je kako je upravo ona jedna od zvijezda hit serije "Velike male laži" u kojoj jednu od glavnih uloga ima i Nicole.



"Ja i Lisa smo bili srodne duše, a danas smo najbolji prijatelji. Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Nadam se da ću ponovno osjetiti takvu ljubav. Nadam se tome", jednom je prilikom rekao Lenny, a tko zna, možda će to osjetiti upravo s Barbarom.



Lisa je već više od desetljeća u sretnoj vezi s glumcem Jasonom Momoaom s kojim ima i dvoje djece, no par je tek nedavno u strogoj tajnosti izrekao "sudbonosno da".



Lisa je od glumca starija 11 godina, no zvijezda serije "Igre prijestolja" tvrdi kako je on "stariji" dio para.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.